Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”

EXCLUSIV | Mihai Stoica, verdict ferm după discuţiile cu Rapid! "Am emoţii"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21511978/1/meme.png

FCSB întâlneşte, duminică seară, Petrolul. Partida este în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea duelului de pe Arena Naţională, Mihai Stoica a prefaţat meciul într-o intervenţie la Fotbal Show. De asemenea, oficialul liderului Superligii a puncat un aspect interesant. Mihai Stoica are emoţii înaintea partidei cu prahovenii, pentru că în această săptămână s-a vorbit foarte mult despre locul de disputare al meciul cu Rapid, de etapa viitoare. Până la urma, după mai multe discuţii între cluburi şi galerii, derbyul se va juca pe Arena Naţională.

"Noi vrem, vedem dacă vrea şi ea să vină (n.r. victoria). Uşor nu e meciul, pentru că nu e Olaru, venim după două meciuri în care efortul a fost mult peste ceea ce ne aşteptam. Mai ales cum începuse meciul cu Botoşani, am crezut că va fi un galop de sănătate, a venit eliminarea lui Nana şi ne-am chinuit.

Nu avem un lot care să ne permită să facem foarte multe schimbări, dar veţi vedea că vor fi jucători care nu au început la Voluntari şi încep astăzi partida. Întâlnim un adversar care a pus probleme tuturor oponenţilor până acum. Sper că dacă vor fi, cum estimăm noi, peste 20.000 de suporteri în tribune, să plece fericiţi.

Mereu am spus că Peluza Nord reprezintă inima acestei echipe, dar plămânii sunt în tribuna a doua. Plămânii sunt la meci, tribuna a doua este sold-out, de aia s-a deschis inelul doi.

Am emoţii, să spun sincer, pentru că s-a vorbit mult prea mult despre meciul cu Rapid, zilele astea. Nu asta voiam, voiam să se vorbească de meciul cu Petrolul.

Ăsta este un atuu (n.r. revenirea lui Chiricheş). Prin simplul fapt că este în vestiar este extrem de important pentru noi, pentru că ne uşurează nouă munca ... antrenorilor, nu mie, eu sunt adiacent echipei. Sper să îl văd şi în teren cât de repede.

Nu are nicio importanţă (n.r. că FCSB joacă etapa aceasta înaintea Rapidului). De foarte multe ori m-am întrebat dacă contează ordinea meciurilor, am ajuns la concluzia că nu contează. Nu se ştie niciodată ce e mai bine", a spus Mihai Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele