Ultima oră
Şahul susţine sportivii paralimpici din Polonia, care vor merge la JO de la Paris Şahul susţine sportivii paralimpici din Polonia, care vor merge la JO de la Paris
Sorana Cîrstea, eliminată de Madison Keys în optimi la Roma, după un meci întrerupt aproape 40 de minute Sorana Cîrstea, eliminată de Madison Keys în optimi la Roma, după un meci întrerupt aproape 40 de minute
Flacăra olimpică va fi purtată pe treptele Festivalului de Film de la Cannes de atletul paralimpic Arnaud Assoumani Flacăra olimpică va fi purtată pe treptele Festivalului de Film de la Cannes de atletul paralimpic Arnaud Assoumani
Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus” Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus”
Juan Bauza, cel mai disputat fotbalist al momentului din Superliga! Formaţiile care vor semnătura vedetei de la FCU Craiova Juan Bauza, cel mai disputat fotbalist al momentului din Superliga! Formaţiile care vor semnătura vedetei de la FCU Craiova
Dani Coman şi-a găsit echipă. ”E chestiune de ore!” Dani Coman şi-a găsit echipă. ”E chestiune de ore!”

EXCLUSIV | Nu s-a mai putea abţine şi a început să râdă când a văzut penaltiul primit de Farul! "Stau şi mă întreb"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21503664/1/farul-constanta-otelul-galati-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Farul Constanţa a remizat, sâmbătă, la Ovidiu, cu Oţelul Galaţi, scor 1-1.

Golul formaţiei lui Hagi a venit după un penalti uşor acordat, în minutul 31. În cadrul emisiunii Fotbal Show, Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu au analizat faza respectivă.

Moldovan consideră că lovitura de la 11 metri a fost dată mult prea uşor şi a început să râdă când a revăzut faultul la Queiros.

"Stau şi mă întreb, pe vremuri, oare dacă te câlca în careu aşa, arbitrii dădeau penaltiuri?

În ziua de astăzi, dacă te calcă un jucător pe picor în careu, e penalti. Atac întârziat, el loveşte mingea, apărătorul, din imprudenţă, îl calcă pe picior şi iese acest penalti ciudat. 

E corect, până la urmă. Are acoperire această imprudenţă a fundaşului, deşi e ciudat. Un penalti foarte ciudat obţinut de jucătorul Farului", a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

"Mi se pare prea uşor acordat. Pe bune, nu ştiu, chiar foarte simplu s-a dat, foarte uşor s-a dat acest penalti.

Da, sunt noile regulamente, avem VAR, dar prea uşor! Practic, el dă mingea afară, îl calcă după câteva fracţiuni de secundă. Mi se pare absurd să dai 11 metri", a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele