Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în scandalul de dopaj de la Astra. Victor Becali îl contrazice pe Alex Ioniţă. ”Nici pentru copilul meu nu aş face aşa, să zic că a fost forţat”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20113863/2/vlcsnap-2021-04-13-11h23m40s270.png

Învitat la Look Sport LIVE, Victor Becali (59 de ani) a făcut lumină în cazul suspendării lui Alex Ioniţă pentru dopaj. Fotbalistul celor de la Astra a primit un an, după ce a fost pus sub acuzare de ANAD. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Victor Becali l-a contrazis pe jucător, care a declarat că a fost constrâns de comisarii anti-doping şi de Cristi Balaj, preşedintele ANAD să îşi schimbe declaraţie.

”Nu ne-a căutat Balaj pe noi, Dragoş Sârbu trebuia să se ducă cu Ioniţă să se ducă să întrebe şi să vadă care e situaţia. El nu a putut merge.

Am mers eu cu Ioniţă la Balaj şi am discutat acolo. Balaj a spus că dacă este adevărat ce a declarat comisarilor ANAD de la Ploieşti, îl sfătuieşte să se ducă la comisie şi să spună adevărul. Omul nu i-a spus nimic altceva! Eu mă bucur pentru Ioniţă că a luat un an, speram să ia mai puţin, dar nu pot să mint pentru Ioniţă.

Nici pentru copilul meu nu aş face aşa, să zic că a fost forţat. Balaj a fost drăguţ, amabil şi ne-a spus că el (n.r. Ioniţă) decide.

După aia m-a sunat şi mi-a mulţumit că am mers cu el, pot să înţeleg că şi-a schimbat declaraţia, dar nu pot să înteţeg cum a zis că a fost sub presiune să declare, pentru că am fost acolo”
, a explicat impresarul la Look Sport LIVE.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele