Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

EXCLUSIV | Se califică Sepsi în play-off-ul Conference League? Cum au răspuns specialiştii

Conference League Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21281270/1/sepsi-conference-league-12.jpg

Sepsi are de tras pentru calificarea în play-off-ul Conference League, după 1-1, acasă, cu Aktobe. Formaţia din Sfântu Gheorghe putea şi pierde partida, dar a egalat pe final şi are şanse ceva mai mari pentru a atinge ultimul tur al accederii în grupe.

Vasile Miriuţă e convins, însă, că Sepsi va merge mai departe în play-off-ul din Conference League, chiar dacă o aşteaptă o deplasare foarte lungă cu avionul, de câteva ore bune. În plus, partida retur va avea loc pe un stadion cu gazon sintetic, ceea ce e un alt dezavantaj pentru Sepsi şi un avantaj pentru Aktobe.

Eu cred că se va califica mai departe Sepsi, chiar dacă Aktobe este o echipă grea. Chiar este deplasare lungă pentru Sepsi acum, opt ore cred că face până acolo”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, iar George Galamaz a continuat:

Aktobe este o echipă grea, nu a pierdut un campionat întreg acasă, va fi un meci greu pentru Sepsi. Cred că Sepsi a fost surprinsă după ce s-a întâmplat acum, în tur, dar este bine că a revenit pe final şi a marcat, a scos un punct”.

Sepei, 1-1 cu Aktobe 

Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Prima repriză de la Sf. Gheorghe a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, însă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 65, când Samorodov a excutat un corner, iar Elder Santana a găsit un culoar printre Ninaj şi Tudor Băluţă reuşind să înscrie cu o lovitură de cap. Sepsi a replicat prin lovitura de cap a lui Safranko, din minutul 70, prinsă însă de Pokatilovm dar şi cu şutul lui Alimi, din minutul 80.

În minutul 89, Roland Varga – intrat de zece minute - a înscris cu piciorul stâng, din marginea careului şi a adus egalarea, cu cel de-al treilea său gol în această ediţie a cupelor europene.

Scorul final a fost 1-1, iar Sepsi va juca returul la Aktobe, joi, 17 august.

  • SEPSI: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Bălaşa, A. Dumitrescu (R. Varga 80) – N. Păun (Rondon 72), Alimi – M. Ştefănescu, J. Rodriguez (Aganovic 66), C. Matei (I. Gheorghe 80) – Safranko. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • AKTOBE:  Pokatilov - Kassym, Iashin, Shamko – China (Gadrani 88), Strumia, Raickovic, Tanzharikov – Baytana (Kenessov 60), Elder Santana (A. Filipovic 88), Samorodov (Bessmertnîi 75). ANTRENOR: Andrey Karpovich

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri