Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Farul i-a oferit o zi de neuitat micului fan ce a plâns la meciul cu Dinamo

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21492863/1/hagi.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

În repriza a doua, camerele au surprins un mic fan al dobrogenilor în lacrimi. Dobrogenii au iniţiat o campanie pentru a-l găsit, iar rezultatul a venit imediat.

”Dumi” a avut o zi de neuitat, fiind invitat la baza de pregătire a echipei, unde s-a fotografiat cu Gică Hagi, dar şi cu jucătorii.

Întâlnire emoţionantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o ţară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporţii micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi şi cu jucătorii farişti. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliştii farişti l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuţ Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar şi alte materiale promoţionale cu însemnele clubului nostru”, este comunicatul campioanei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele