Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

FCU Craiova a transferat un fundaş ce a impresionat în Liga 2

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21536609/1/oltean.jpg

Fundaşul stânga Tudor Oltean, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract cu FC U Craiova 1948 valabil pentru un sezon, din această vară, cu opţiune pentru încă 3 sezoane.

Tudor Oltean are o înălţime de 1.83 m.

 
Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezenţe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Braşov-SR şi Ceahlăul Piatra Neamţ.
 
La nivel de loturi naţionale, a făcut parte din echipa naţională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 şi Norvegia U20.
 
Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri