Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Formula 1: Şeful echipei Red Bull, Christian Horner, acuzat că a trimis unei angajate mesaje cu tentă sexuală mai mult timp

Formula 1 Publicat pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21495693/1/tw-horner.jpg

Angajata care s-a prezentat în decembrie 2023 la sediul din Austria îl acuză pe Horner de comportament sexual transgresiv.

Angajata a predat mesaje text, care ar demonstra acest lucru, avocatului extern care investighează cazul Horner. Ziarul olandez De Telegraaf susţine că a obţinut aceste mesaje, iar din acestea reiese că Horner i-a trimis angajatei mesaje cu tentă sexuală în mod regulat şi pe o perioadă considerabilă de timp.

De asemenea, este clar că Horner a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ţine sub tăcere această chestiune. În weekendul dinaintea primelor informaţii publicate de De Telegraaf - după ce a fost confruntat cu ancheta privind comportamentul şi i s-a cerut un răspuns - avocaţii săi au trimis o scrisoare avocatului care o asista pe angajată în termen de 24 de ore.

În aceasta, Horner oferea o înţelegere pentru suma de peste 760.000 de euro.

Potrivit presei, britanicul ar fi fost acuzat la nivel intern de "comportament inadecvat" faţă de o angajată, "acuzaţii" pe care le respinge "în totalitate". El a fost chestionat vinerea trecută de către un "avocat specializat din afara Red Bull", dar deocamdată nu a fost anunţată nicio decizie privind viitorul său la echipă.

Horner, care este căsătorit cu fosta Spice Girl Geri Halliwell, este la conducerea Red Bull de când aceasta a intrat în Formula 1, în urmă cu 19 ani.

Sub conducerea sa, Red Bull a câştigat şapte titluri la piloţi, patru pentru germanul Sebastian Vettel (2010-2013) şi trei pentru olandezul Max Verstappen (2021-2023), precum şi şase coroane la constructori (2010, 2011, 2012, 2013, 2022 şi 2023).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele