Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

Fostul arbitru îl laudă pe Istvan Kovacs şi consideră meciurile din Superliga mai complicate decât cele din UEFA Champions League

Champions League Publicat pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21500948/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-4-02-2024-3.jpg

Istvan Kovacs s-a aflat la centru în victoria cu 1-0 a celor de la Inter în faţa lui Atletico Madrid în manşa tur a optimilor din UEFA Champions League.

Cristi Balaj, fost arbitru şi actual preşedinte la CFR Cluj, a lăduat maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, după presa italiană l-a criticat pe acesta pentru că nu i-a oferit cartonaşul roşu lui Stefan Savic ( Atletico Madrid) în momentul în care l-a înjurat pe centralul român.

Balaj este de părere ca partidele din Superliga sunt mai complicate pentru arbitrii decât cele din UEFA Champions League.

"Mi-a plăcut arbitrajul lui. Chiar dacă au părut exagerate măsurile disciplinare, faulturile trebuiau sancţionate. Nu a făcut rabat. Atletico Madrid este o echipă greu de arbitrat, cu jucători recalcitranţi. A fost un lider incontestabil pe teren. Trebuie să ne bucurăm pentru el.

Chiar dacă pare greu de crezut, partidele din campionatul românesc sunt mai greu de arbitrat decât cele din această fază a competiţiilor europene. În România când preiei o minge, vine adversatul să joace cu talpa. Apar faze care în mod normal în meciurile UCL apar mai rar. Plus greşelile, faptul că se pierde posesia mult mai uşor. Cursivitatea este diferită. La echipele mai slab valoric, după 3-4 pase pierd mingea.

Kovacs este de departe cel mai bun arbitru român. Există respect din partea majorităţii fotbaliştilor din România. Apar articole zile întregi, iar cu cât numele antrenorului este mai cunoscut, cu atât satisfacţia jucătorului este mai mare.

Din acest punct de vedere, arbitrii trebuie să se protejeze.Vă aduc aminte pentru că am văzut în acest meci un Savic dominat de arbitru. El deobicei protesta în faţa arbitrului, dar de data asta a fost dominat de arbitru.", a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.

Radu Petrescu, delegat la meciul Feyenoord - AS Roma, din play-off-ul Europa League

În această rundă evoluează cele 8 echipe clasate pe locurile 2 în grupele Ligii Europa împotriva celor 8 echipe clasate pe locurile 3 în grupele Ligii Campionilor.

Partida se joacă joi, 15 februarie, de la 19:45, pe stadionul ”De Kuip” din Rotterdam.

Radu Petrescu va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, de al patrulea oficial Marcel Bîrsan, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Ovidiu Haţegan.

România va avea un reprezentant şi în play-off-ul eliminatoriu al UEFA Europa Conference League, de această dată în rol de observator de arbitri. Augustus Constantin se va afla joi, 15 februarie, la Budapesta, unde se va disputa partida Maccabi Haifa – Gent.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri