Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Gabriel Martinelli a semnat un nou contract cu Arsenal

Arsenal Publicat pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21004332/1/profimedia-0750072292.jpg

Clubul Arsenal Londra a anunţat, vineri, că Gabriel Martinelli a semnat un nou contract, înţelegere care este una “pe termen lung”.

“Mă simt extraordinar, sunt foarte fericit. Vreau să fac tot ce pot mai bine pentru echipă şi pentru suporteri, să îi fac mândri. Am spus-o de multe ori, iubesc totul la Arsenal. Iubesc oraşul, îmi iubesc colegii, îi iubesc pe fani, iubesc clubul şi voi încerca să dau totul pentru acest club”, a declarat Martinelli.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani este legitimat la Arsenal din iulie 2019. De atunci, el a evoluat în 111 meciuri. El a fost ales jucătorul lunii la Arsenal în decembrie 2021 şi ianuarie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele