Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gică Popescu, devastat după catastrofa din Turcia: ”Încă nu-mi revin!”

Superlig Publicat pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21009940/1/329728746-706437460979609-8797526676986109987-n.jpg

Fostul mare fundaş al echipei naţionale, Gheorghe Popescu, a scris, marţi, pe Facebook, că nu-şi revine din şocul provocat de tragedia din Turcia, care pentru mulţi ani a fost casa sa.

"Încă nu-mi revin din şocul provocat de tragedia din Turcia... A fost pentru mulţi ani casa mea şi mă doare teribil să văd prin ce drama trece un popor care îmi este atât de drag. Toată iubirea şi compasiunea mea merg către voi", a scris Popescu pe Facebook, în română şi turcă.

Gheorghe Popescu a evoluat la Galatasary în perioada 1997/2001, fiind câştigător al Cupei UEFA şi Supercupei Europei cu echipa din Istanbul.

Sunt peste 5.000 de morţi, mii de răniţi, în timp ce un număr necunoscut de persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria, în urma celui mai puternic seism care s-a înregistrat, luni, în regiune după mai bine de un secol. Operaţiunile de salvare se desfăşoară contracronometru, mai ales că şi vremea pune probleme şi reduce şansele de supravieţuire ale celor prinşi sub ruine. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele