Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”

FCSB Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21585541/1/bec.jpg

FCSB a câştigat titlul fără prea mari emoţii în acest sezon, iar Gigi Becali s-a dezlănuţuit. 

Finanţatorul „roş-albaştrilor” a oferit o serie de declaraţii la palatul său din Pipera la o zi după câştigarea titlului de campioană, în duelul cu Farul Constanţa. Patronul bucureştenilor a dat o declaraţie de senzaţie prin care a stârnit amuzamentul tuturor. Latifundiarul din Pipera a anunţat în mor ironic că va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool.

Becali a ieşit din nou la rampa cu o mai multe declaraţii. Acesta a vorbit mai întâi despre antrenorii cu care se va bate la titlu în sezonul următor, iar apoi l-a ironizat pe Costel Gâlcă, tehnicianul Universităţii Craiova.

„Daţi-mi antrenori, nu mai am cu cine. Vine Mircea Lucescu, pentru mine e o mare provocare, să mă pot lupta cu el. Este şi premieră, este mare bucurie. Voiam să plec la Liverpool, dar nu mai plec. Stau aici, să mă războiesc cu Lucescu. A venit şi Dan Petrescu. 

Nu i-am propus, n-am îndrăznit (n.r. - pe Lucescu la FCSB). Lucescu e cel mai mare, nu vine fără un milion. Nu poţi să dai un milion la un antrenor. Dacă îi dă un milion, eu zic că vine. Trebuie să-i dai şi şapte milioane de transferuri. Şucu are bani, dacă vrea să o facă, o face. 

Este Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Acum e ambiţia mai mare. Ce Gâlcă? E Gâlcă de talia mea? Eu vorbesc aici de Hagi, de Petrescu. Ălă nu e de talia mea” , a spus Gigi Becali la Palat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele