Ultima oră
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Fotbal Romania Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21539681/1/giovanni.jpg

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a ajuns în acest sezon, sub formă de împrumut, la CS Tunari, care a produs şocul sezonului în Cupa României, remizând chiar cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Acesta este al doilea sezon consecutiv în care nepotul lui Ilie Balaci este împrumutat în liga secundă, după ce în stagiunea precedentă a evoluat la CSA Steaua.

Recent, Giovanni Becali a anunţat că Atanas Trică a ajuns la un acord pentru a semna cu firma fraţilor Becali, asffel, nepotul lui Ilie Balci va fi reprezentat de Giovanni Becali. 

În podcastul lui Damian Drăghici, impresarul a vorbit despre marele Ilie Balci şi a precizat că nepotul va fi reprezentat de firma lui.  

”A semnat!”

”Îl reprezentăm pe nepotul lui Balaci acum. Îl am pe nepotul lui, băiatul lui Trică, are 18-19 ani, e vârf de atac”, a spus Giovanni Becali.

Chiar dacă este împrumutat la CS Tunari, atacantul este în continuare sub contract cu Universitatea Craiova. 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele