Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ianis Hagi, aproape de plecarea de la Rangers şi de un transfer la una dintre echipele la care a jucat Gheorghe Hagi! ”Regele” se implică personal

Alte campionate externe Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21117261/1/profimedia-0773073058.jpg

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers în perioada de mercato de vară. Conducerea clubului a decis să îl vândă pe internaţionalul român, conform publicaţiei din Turcia Hurriyet, care citează surse din Scoţia, pentru că se gândeşte că lui Ianis îi ”va fi greu să îşi recapete forma”.

Galatasaray, favorită pentru aducerea lui Ianis Hagi

Jurnaliştii din ”Ţara Semilunei” notează că lidera din Superlig, Galatasaray, este favorită pentru transferul lui Ianis Hagi datorită relaţiilor foarte bune pe care le are tătăl său, Gheorghe Hagi, cu echipa la care a scris istorie.

”Ianis Hagi este ultimul nume de pe lista lui Galatasaray, care a început să studieze variantele pentru fereastra de transferuri. Gheorghe Hagi va juca un rol important în acest transferul, iar Galatasaray va intra în cursa pentru tânărul jucător.

Deşi ar fi mai multe echipe din Europa care îl doresc pe Hagi, Ianis ar prefera Galatasaray datorită tatălui său, care a jucat aici şi are o relaţie bună cu clubul.”, au precizat gazetarii turci, care au menţionat şi interesul grupării Celta Vigo pentru Ianis Hagi.

15 goluri şi 21 de pase de gol a reuşit Ianis Hagi (24 de ani) în 92 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Rangers, cu care a câştigat campionatul şi Cupa Scoţiei.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri