Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Ieşire nervoasă a lui Leo Grozavu! A vrut să intre peste arbitri şi doar forţele de ordine l-au oprit

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21506451/1/poli-iasi-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

La pauză, antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu a fost eliminat. Cei de la GSP scriu că tehnicianul a avut o reacţie dură la modul în care a arbitrat brigada lui Horaţiu Feşnic.

Grozavu a fost oprit de forţele de ordine să nu intre în cabina arbitrilor. Gestul său îl va costa cel mai probabil mai multe etape de suspendare. Cartonaşul roşu cu FCU Craiova îl face să rateze cu siguranţă ultimele două partide din sezonul regular, cu: Dinamo (1 martie) şi Oţelul (9 martie).

Antrenorul lui Poli Iaşi a mai fost eliminat în acest sezon, la meciul cu Sepsi, din data de 19 octombrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele