Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Începe ofensiva pe piaţa transferurilor! Principalele ţinte ale lui Manchester City

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21462699/1/profimedia-0806600476.jpg

Manchester City este în căutarea unui jucător cu profil ofensiv, chiar dacă nu a efectuat niciun transfer în această perioadă de mercato.

Kvaratskhelia, Pedro Neto şi Savio, pe lista "Reginei Europei"

Manchester City este în căutarea unui jucător ofensiv de flanc, iar aceştia şi-au stabilit principalele ţinte. Potrivit celor de la Daily Mail, "cetăţenii" sunt interesaţi de Pedro Neto (23 de ani, Wolves), Savio (19 ani, Girona) şi Kvicha Kvaratskhelia (22 de ani, Napoli).

Savio, extrema stângă a celor de la Girona, liderul La Liga, a reuşit să înscrie de 6 ori şi a oferit 5 pase decisive în 22 de partide. Ultimul gol al acestuia a avut o contribuţie foarte importantă în victoria echipei sale cu Atletico Madrid, scor 4-3. Savio mai are contract cu Girona până la sfârşitul sezonului.

Kvicha Kvaratskhelia, cotat la 80 de milioane de euro potrivit Transfermarkt, a devenit unul din  jucătorii de bază ai lui Napoli în ultimele două sezoane. În sezonul actual, Kvara a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive în 26 de partide pentru napoletani. Contractul gruzinului cu actuala campioană a Italiei expiră în vara anului 2027.

Pedro Neto a atras atenţia oficialilor lui Napoli prin evoluţiile solide pe care le-a avut în acest sezon de Premier League. Astfel, în tricoul formaţiei care ocupă în prezent locul 11, portughezul a furnizat 9 pase decisive şi a marcat un gol, în 12 partide jucate pentru Wolves. Lusitanul mai are contract cu "Lupii" până în vara lui 2027.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele