Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Informaţia momentului apărută în presa spaniolă! Barcelona forţează transferul lui Drăguşin

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21444069/1/profimedia-0828345084.jpg

Presa din Spania a oferit, în această seară, o informaţie bombă! Oficialii Barcelonei îl vor neapărat pe Drăguşin şi au pregătite 30 de milioane de euro pentru transferul fundaşului român.

Suma ar putea fi totuşi prea mică, după ce oficialii de la Genoa au refuzat, fără să stea pe gânduri, oferta de 25 de milioane de euro primită de la Atalanta.

De Drăguşin mai sunt interesate formaţii precum Napoli, Newcastle sau Tottenham. Dacă va pleca la Barcelona pe 30 de milioane de euro, fundaşul naţionalei ar deveni cel mai scump român din istorie. Recordul este deţinut de Adrian Mutu, care a ajuns, la începutul anilor 2000, la Chelsea pentru 19 milioane de euro.

”Informaţiile menţionate indică faptul că Barcelona ar avea 30 de milioane de euro pregătiţi pentru a-l semna pe Drăguşin, dar această sumă nu ar fi suficientă pentru a-i convinge pe cei de la Genoa să-şi lase unul dintre pilonii defensivi să plece”, a notat Mundo Deportivo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele