Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei după ce a învins-o pe AC Milan cu 3-0! Ciprian Tătăruşanu, integralist la pierzători

Serie A Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20987419/2/tata.jpg

Inter Milano şi-a învins miercuri, în Arabia Saudită, marea rivală AC Milan cu scorul de 3-0 în Supercupa Italiei. Inter a câştigat trofeul pentru a şaptea oară.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi integralist în formaţia lui AC Milan la Riad, pe stadionul King Fahd, acolo unde s-a disputat Supercupa Italiei. Românul nu a putut însă împiedica înfrângerea echipei sale în faţa concitadinei Inter Milano.

”I Nerazzurri” şi-au tăiat partea leului încă din prima repriză, când Dimarco (min. 10) şi Dzeko (min. 21) au înscris pentru 2-0 la pauză.

În partea secundă a venit şi al treilea gol al interiştilor, marcat de Lautaro Martinez în minutul 77. Echipa lui Simone Inzaghi s-a impus cu 3-0 şi a câştigat Supercupa Italiei pentru a şaptea oară în istorie, egalând-o chiar pe AC Milan la acest capitol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele