Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Interes pentru Man pe ultima sută de metri a perioadei de mercato. Alanyaspor vrea să-l aducă în Turcia! UPDATE: Singura problemă, salariul mijlocaşului

Stranieri Publicat pe 8 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20596503/1/dm.jpg


Dennis Man (22 de ani) poate pleca de la Parma pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. După ce a ratat revenirea în Serie A, la Lazio, mijlocaşul ofensiv român e dorit în Turcia, la Alanyaspor, ocupanta locului al patrulea.

UPDATE: marţi (8 februarie), ora 13:33: Trecerea lui Man în Turcia, la Alanyaspor, sub formă de împrumut, este pe ultima sută de metri, la mijloc mai fiind un detaliu mai mult sau mai puţin important. Presa din Italia notează faptul că Parma îşi doreşte ca, pe perioada împrumutului, turcii să suporte integral salariul românului, de aproximativ un milion de euro pe an.

Turcii ar fi şi nu prea de acord cu acest detaliu. Ei vor ca Man să mai renunţe la o parte din remuneraţie, pentru a plăti integral aceşti bani, deloc puţini, în jur de 100.000 de euro pe lună.


La jumătatea unui sezon cenuşiu, în care a marcat doar de două ori în cele 12 meciuri jucate pentru Parma, fraţii Ioan şi Victor Becali au tot încercat să-l ducă pe internaţionalul român la un club la care să-şi relanseze cariera, dar tratativele cu Sampdoria şi Lazio au picat rând pe rând. Acum, cu 24 de ore înaintea finalului perioadei de mercato din Turcia, Man a devenit o ţintă pentru Alanyaspor, una dintre surprizele plăcute ale acestei stagiuni în Superliga din Turcia, anunţă italienii de la tuttomercatoweb.com.

 
Aflată pe locul al patrulea, Alanyaspor are un antrenor italian, Francesco Farioli, care-l apreciază pe Man şi care consideră că românul s-ar putea integra bine în cea mai bună linie ofensivă din campionatul Turciei. Cu 42 de goluri marcate în 24 de meciuri, Alanyaspor speră la un loc de Liga Campionilor, un obiectiv la care nu se gândea la startul sezonului.
 
În ultima zi de mercato din Turcia, discuţiile se învârt în jurul unui împrumut până la vară, Parma nedorind, pentru moment, să-l vândă definitiv pe mijlocaşul ofensiv achiziţionat în vară, de la FCSB, cu 11 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele