Ultima oră
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan
Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

Ion Gheorghe a avut o dispută cu Bernd Storck şi a plecat de la Sepsi! La ce echipă va evolua

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21495181/1/gheorghe.jpg

Camerele TV au surprins o dispută aprinsă între Ion Gheorghe şi antrenorul său, Bernd Storck, la finalul partidei pierdute de Sepsi Sfântu Gheorghe cu FCSB, 1-0.

Motivul a fost legat de faptul că jucătorul nu a trimis o centrare cum trebuie pe final de meci, iar Sepsi a ratat ocazia de a egala.

Conducerea covăsnenilor a decis să îl lase pe fotbalist să plece. Iar PlaySport scrie că Ion Gheorghe va juca în Polonia.

Mijlocaşul a fost cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Stal Mielec, locul 9, după 19 etape. Polonezii îi vor achita lui Gheorghe salariul în totalitate.

Acesta a fost om de bază în acest sezon la covăsneni, pentru care a bifat 31 de partide şi 3 goluri.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 800.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri