Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

JPR Williams, legendă a rugby-ului galez şi mondial, a murit la 74 de ani

Rugby Publicat de Tudor Moisa pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21454975/1/jpr.jpg

Legendă a rugby-ului mondial din anii '70, John Peter Rhys Williams, mai cunoscut sub numele de JPR Williams, a murit, luni, la vârsta de 74 de ani.

Decesul său a fost anunţat de către Bridgend Ravens, care îl consideră pe fostul fundaş şi preşedinte al clubului drept "o icoană a rugby-ului mondial".

Aura şi viteza sa l-au făcut unul dintre cei mai buni jucători din istoria acestui sport. JPR Williams a jucat pentru Ţara Galilor în 55 de ocazii şi a câştigat de trei ori Turneul celor cinci naţiuni în 1971, 1976 şi 1978. .

"Lumea rugby-ului a pierdut unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, un om care a revoluţionat poziţia de fundaş în timpul unei cariere internaţionale de 12 ani, care a inclus 55 de selecţii pentru Ţara Galilor şi opt pentru Leii Britanici şi Irlandezi", a afirmat preşedintele Welsh Rugby, Terry Cobner, care a fost unul dintre coechipierii săi la Grand Slam-urile din 1976 şi 1978.

Introdus în Rugby Hall of Fame, Williams a fost, de asemenea, chirurg ortoped. El a fost căsătorit cu Scilla şi a avut patru copii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele