Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Juventus este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei Italiei, după 1-0 cu Lazio

Juventus Publicat pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21004025/1/fn-n-adx0aagpxe.jpg

Juventus Torino a învins joi seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Lazio Roma, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Autorul unicului gol al meciului a fost Gleison Bremer, care a marcat în minutul 44, din pasa lui Kostic. La echipa din capitala Italiei, Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată.

În semifinale, Juventus Torino va înfrunta echipa Inter Milano. În cealaltă semifinală se vor întâlni AC Fiorentina şi Cremonese.

Semifinalele competiţiei se vor desfăşura tur-retur în zilele de 4-5 aprilie, respectiv 25-25 aprilie. Finala este programată pentru ziua de 24 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele