Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Laszlo Dioszegi a ieşit în faţă după ce Sepsi a pierdut în faţa FCSB-ului. Ce mesaj i-a transmis antrenorului: ”Nu mi-a plăcut deloc!”

Sepsi OSK Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21489831/2/screenshot-51.png

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.
 
La finalul meciului, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a oferit mai multe declaraţii. 

Finanţatorul echipei covăsnene a fost dezamăgit de jocul echipei din a doua repriză. El susţine că echipa lui ar mai avea nevoie de un atacant. 

”Nu mi-a plăcut deloc!”

”Am jucat timoraţi, ne-a fost teamă de FCSB. Puteam să obţinem un rezultat surprizător, din păcate, nu am reuşit. Nu am mai avut condiţie fizică şi nu a avut cine să bage mingea în poartă. Asta am văzut. Eu aşa am spus, că FCSB o să câştige campionatul. Dar, cum a jucat astăzi, o să aibă de furcă cu Rapidul.

Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. E o luptă aprigă, acum am ieşit din play-off. Mai avem 5 partide, trebuie să jucăm fotbal. Lipseşte Ştefănescu, dar asta e. N-am ce să-i reproşez antrenorului, a făcut tot ce a ţinut de el. Poate schimbările trebuiau făcute mai devreme, dar nu e treaba mea. Aşa am văzut eu, cred că trebuia mai multă prospeţime.

După ultimele meciuri, cred că ne-ar mai trebui un atacant, nu vrea mingea să intre în poartă. Safranko s-a zbătut. Rar am văzut un FCSB jucând foarte lent, ca să nu spun trăgând de timp”, a declarat Dioszegi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele