Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Liverpool şi-a numit noul director sportiv

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21214163/1/liv.jpg

Liverpool l-a înlocuit pe directorul sportiv Julian Ward cu germanul Jorg Schmadtke, care a fost la Wolfsburg în ultimele cinci sezoane. Acesta va lucra îndeaproape cu compatriotul său Jürgen Klopp.

Germanul Jorg Schmadtke (59 de ani) va prelua funcţia de director sportiv începând cu data de 1 iunie, odată ce vor fi îndeplinite formalităţile pentru obţinerea permisului de muncă.

Schmadtke îl înlocuieşte pe Julian Ward, venit de la Wolfsburg, unde a ocupat o funcţie similară din iunie 2018 până în ianuarie 2023.

Schmadtke este un fost portar profesionist care a jucat 266 de meciuri în Bundesliga pentru Fortuna Düsseldorf, Freiburg, Bayer Leverkusen şi Borussia Mönchengladbach. În calitate de director sportiv, a lucrat succesiv la Alemannia Aachen, Hanovra, FC Köln şi Wolsfburg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele