Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Lovitură dată de Gică Hagi pe piaţa transferurilor! Revenire de senzaţie la Farul Constanţa

Farul Constanta Publicat pe 15 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21494324/3/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-29-04-2023.jpg

Lovitură dată de Gică Hagi pe piaţa transferurilor! Revenire de senzaţie la Farul Constanţa

Clubul Farul Constanţa a anunţat, pe site-ul oficial, că de joi, Carlo Casap este din nou jucătorul echipei constănţene.

Casap a semnat un contract valabil până în iunie 2026.

În vârstă de 25 de ani, mijlocaşul Carlo Casap revine la clubul alături de care a încheiat stagiunea trecută din postura de campion al României.

Format la Academia Gheorghe Hagi, Casap speră să contribuie acum la o nouă calificare a Farului în play-off-ul Superligii, notează farulconstanta.com.

”Începând de astăzi, Carlo Casap a (re) devenit jucătorul echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în iunie 2026. În vârstă de 25 de ani, mijlocaşul Carlo Casap revine la clubul alături de care a încheiat stagiunea trecută din postura de campion al României. Format la Academia Gheorghe Hagi, Carlo Casap speră să contribuie acum la o nouă calificare a Farului în play-off-ul Superligii.

Succes, Carlo, şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-albastru!”, a fost anunţul celor de la Farul Constanţa, pe site-ul oficial. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele