Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Lovitura pregătită de fotbaliştii lui Gaz Metan! Pleacă în masă de la echipă, înaintea meciului cu Dinamo

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 13 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20603042/1/gaz-metan-1.jpg

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş va exploda în scurt timp! Jucătorii sunt pregătiţi să plece în masă, astfel că echipa va fi nevoită, foarte probabil, să aducă tineri de la formaţia sub 19 ani. După partida cu CFR Cluj, fotbaliştii au luat o decizie clară şi nu mai ţin cont de promisiunile care se vor face şi care se tot fac de luni bune.

Se pare că azi şi mâine se vor oficializa cele mai multe plecări, conform unei declaraţii a lui Ioan Filip pentru GSP: ”Toţi jucătorii vor pleca până luni”. Duminică, lotul de jucători s-a întâlnit la sediul clubului pentru a discuta despre deciziile pe care le vor lua ca să rămână liberi de contracte.

Aceştia vor acum să depună memorii la Comisie şi speră să devină liberi de contract cât mai repede, mizând însă pe o regulă care nu există în reglementările româneşti, ci doar la FIFA”, notează sursa amintită.

Regulamentul precizează că în cazul în care un jucător nu şi-a primit banii de cel puţin 100 de zile, poate pleca fără să notifice clubul.

Anunţul regretabil făcut de Răzvan Pleşca despre Gaz Metan: ”Nu mai există nicio cale de salvare!”

Răzvan Pleşca, unul dintre fotbaliştii emblematici ai formaţiei Gaz Metan Mediaş, este convins că echipa la care şi-a petrecut cea mai mare parte din carieră va mai fi depunctată, pe lângă cele două lungimi pierdute deja în urma sancţiunii aplicate de FRF.

În exclusivitate pentru Look Sport+, Pleşca a recunoscut că pentru Gaz Metan nu mai există nicio cale de salvare, formaţia din Mediaş îndreptându-se către faliment.   

”Cu siguranţă o să mai piardă puncte şi mai sunt şi alte procese care o să iasă la iveală. Se pare că nu mai există nicio cale de salvare.

Ar fi fost iar discuţii cu un investitor (n.r.- Simon Mauer) care nu s-au finalizat şi cam asta era ultima speranţă de salvare a clubului.”, a declarat Răzvan Pleşca, în exclusivitate pentru Look Sport+, la emisiunea Fotbal Show.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri