Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Lovitură puternică pentru Gică Hagi! Dorit de FCSB, jucătorul a semnat

Farul Constanta Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21545177/1/conferinta-de-presa-farul-constanta-superliga-superbet-03-02-2024.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc. 

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis. Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. 

Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimiktea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare. Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

David Kiki nu s-a înţeles cu Hagi

După partida cu Farul Constanţa, Gică Popescu a primit o veste rea. Potrivit GSP, David Kiki a refuzat prelungirea contractului cu Farul Constanţa. Mai mult decât atât, Chiar dacă a fost dorit de FCSB, jucătorul ar fi semnat un contract cu Ludogorets. 

Contractul jucătorului expiră la finalul sezonului actual. Jucătorul ar fi dorit mai mulţi bani, iar Gică Hagi nu a putut să îi ofere cât ar fi dorit. 

Potrivit Transfermarkt, David Kiki este cotat la 1.1 milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele