Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Luis Enrique a ieşit la atac după egalul cu Newcastle: ”Vorbim de fotbal, nu de baschet!”

PSG Publicat pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21403200/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Marţi, PSG – Newcastle s-a încheiat 1-1 cu parizienii marcând din penalti în minutul 90+8.

Alexander Isak a deschis scorul cu PSG în minutul 24 şi părea că se va repeta scenariul din tur. Totuşi, PSG a ratat multe ocazii, iar până la urmă, a reuşit egalarea din penalty, în minutul 90+8. 

La finalul meciului, antrenorul Luis Enrique a oferit mai multe declaraţii. El susţine că elevii lui meritau victoria cu englezii. 

”Vorbim de fotbal, nu de baschet!”

”Am făcut un meci foarte complet şi am fi meritat să câştigăm. Am fost mai buni, rezultatul nu reflectă jocul. Însă acesta este fotbalul, nu câştigă întotdeauna echipa care are mai multe ocazii. 

Sunt foarte bucuros pentru comportamentul şi atitudinea jucătorilor în general. Vorbim de fotbal, nu de baschet.... Suntem una dintre echipele din Europa care marchează cel mai mult, însă uneori mingea nu vrea să intre în poartă. 

Aşa e fotbalul. A fost un meci frustrant, cu multe ocazii. Am fost conduşi mult timp de o echipă care ştie să se apere şi să contraatace. Îi felicit pe jucători şi pe suporteri, care au forţat până la final. Am egalat în minutul 97, este ca un scenariu de film horror. Acum trebuie să ne calificăm”, au fost declaraţiile antrenorului de la PSG. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele