Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Lukaku va veni la Inter din sezonul viitor. Chelsea l-a cedat în cele din urmă

Inter Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20749260/5/profimedia-0690567745-2.jpg

Romelu Lukaku se va întoarce la Inter din sezonul viitor, sub formă de împrumut. Chelsea a respectat dorinţa atacantului şi îl vor împrumuta pe belgian la Inter.

  • Noul sezon de Premier League începe pe 5 august şi se vede pe Prima Sport in perioada 2022-2025.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, cei de la Inter îi vor plăti salariul integral a lui Lukaku şi 8 milioane de euro pentru a-l împrumuta, în acest sezon. Astfel Chelsea scapă în stagiunea următoare de salariul de 12 milioane de euro al atacantului şi îi poate investi în viitoarele transferuri din această vară. 

Lukaku şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la Inter, iar opţiunea de împrumut a fost singura realizabilă, ”nerazzurri” neavând posibilităţi financiare pentru a-l transfera definitiv. Belgianul şi-a micşorat salariul de la 12 milioane de euro la aproximativ 8 milioane de euro. 

Cifrele lui Lukaku la formaţia de pe ”San Siro” sunt pur şi simplu halucinante. Acesta a reuşit 64 de goluri şi 16 assist-uri în 95 de meciuri jucate, de-a lungul celor două sezoane petrecute în Italia, faţă de cele 15 goluri în 44 de partide, pentru Chelsea.

Momentul în care Lukaku a dezvăluit că nu se simte bine la Chelsea

Belgianul a venit la formaţia londoneză în schimbul sumei record de 115 milioane de euro, cu speranţa că atacantul va fi un om de bază în formaţia lui Thomas Tuchel, dar nu a fost să fie. Lukaku a acordat un interviu în iarnă, în care a recunoscut că nu se simte bine la Chelsea şi că regretă plecarea de la Inter.

A dat de înţeles că oferta făcută de londonezi a fost mult prea bună şi că datoriile de la club şi plecările de la acel moment l-au făcut să dea curs ofertei. În acelaşi interviu a spus că e deschis unei reveniri pe ”Giuseppe Meazza”, lucru care i-a înfuriat foarte tare pe fanii lui Chelsea, dar şi pe Thomas Tuchel, care l-a scos din lotul echipei pentru o vreme.

"Acum este timpul potrivit pentru a-mi împărtăşi sentimentele. Am spus mereu că am Inter în inimă: mă voi ÎNTOARCE la Inter, chiar sper acest lucru. Iubesc Italia şi cred că acesta e momentul potrivit pentru a vorbi şi a-i informa pe oameni despre ce s-a întâmplat", a dezvăluit Lukaku pentru Sky Sport.

După acest sezonul 2022 - 2023, Lukaku se va întoarce la Chelsea, neexistând o clauză de cumpărare în înţelegerea cu Inter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele