Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Macron a mers în vestiar după eliminarea Franţei în sferturi la Cupa Mondială de rugby

Rugby Publicat de Tudor Moisa pe 16 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21349181/1/fb-romanian-rugby-federation-1.jpg

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, prezent pe Stade de France pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de duminică seară împotriva Africii de Sud, a mers la vestiare după fluierul final pentru a-i consola pe "Les Bleus", care au fost eliminaţi.

Nimic nu a reieşit din această vizită prezidenţială şi nici nu este sigur că vor fi difuzate imagini, selecţionerul Fabien Galthié cerând ca toate camerele de luat vederi să fie oprite în timpul "acestui moment de intimitate".

După meci, Emmanuel Macron a postat un mesaj pe X (fostul Twitter). "Echipa a arătat că Franţa este o mare naţiune în rugby-ul mondial. Vă mulţumim că aţi entuziasmat întreaga ţară şi că aţi purtat culorile noastre cu brio. Voi fi mereu alături de voi! Felicitări Africii de Sud şi semifinalistelor acestei Cupe Mondiale".

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele