Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Marin Dună a vorbit despre schimbarea antrenorului de la Voluntari. ”E inutil”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21327907/1/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-17-07-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României.

Golurile au fost marcate de Florea (8) şi Cocian (85).

 

Victoria aduce liniştea pe banca ilfovenilor. Marin Dună, principalul din acte a declarat că Ilie Poenaru (n.r. cel care conduce de fapt echipa) nu va fi demis.

”Sunt jocuri din trei în trei zile, dar ăsta este fotbalul. O mare parte dintre ei vor juca şi la Arad. Am mai menajat câţiva jucători, dar trebuie să joace.

Am mai spus-o. E inutil să ne punem o presiune, nu s-a discutat absolut nimic, ne-am văzut de treabă, am pregătit echipa, ne-am prezentat la meciuri, am câştigat meciuri. În momentele mai dificile se vorbeşte, dar echipa a avut reacţie şi ne-a arătat faţa de la începutul campionatului, când au fost aceiaşi jucători şi aceiaşi antrenori”
, a spus Dună, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele