Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

Marius Şumudică suflă şi în iaurt! ”Rapidul are o stabilitate extraordinară”

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561589/1/astra-giurgiu-fc-voluntari-finala-cupei-romaniei-27-05-2017.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, marţi.

Aşa cum era de anticipat, Marius Şumudică a devenit un candidat serios la postul de antrenor în Giuleşti. Totuşi, deocamdată, conducătorii Rapidului au luat decizia să mizeze pe Bogdan Lobonţ, cel puţin până la finalul sezonului.

Marius Şumudică a fost cerut de fani şi înainte de numirea lui Bergodi, la începutul stagiunii, dar până la urmă a fost ales italianul. Victor Angelescu a spus la vremea respectivă că nu poate fi numit un antrenor care critică deciziile luate de club, făcând referire la Şumudică.

Conştient de oportunitatea ivită acum, Marius Şumudică pare că suflă şi în iaurt, în speranţa că va ajunge în Giuleşti, în vară. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă referitor la condiţiile din Giuleşti şi este de părere că niciun tehnician nu ar putea să o refuze pe Rapid.

”Cu siguranţă, dacă se va discuta cu mine, dacă va exista o discuţie cu Şumudică, e clar. Rapidul are o stabilitate extraordinară, are toate condiţiile, are tot ce îi trebuie.

Nu ştiu dacă ar refuza vreun antrenor din România Rapidul. Rapidul are toate condiţiile să se bată la titlu. Eu am făcut o promisiune, că orice echipă de play-off aş lua, m-aş bate la titlu”, a spus Marius Şumudică, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele