Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Meciul Maccabi Haifa – Rennes se va disputa la Budapesta, cu porţile închise

Europa League Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21396767/1/liga-europa.png

Meciul Maccabi Haifa – Rennes se va disputa la Budapesta, cu porţile închise

Meciul dintre echipa israeliană Maccabi Haifa şi echipa franceză Rennes se va disputa în Ungaria, la Budapesta, cu porţile închise, a anunţat joi UEFA.

Mutată iniţial la Belgrad, din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas, partida din Liga Europa dintre Maccabi Haifa şi Rennes, de joia viitoare, se va disputa la Budapesta.

”Din cauza indisponibilităţii” stadionului Rajko Mitic din Belgrad, meciul a fost mutat „la Budapesta, pe Puskas Arena”, a scris organismul european joi, într-un comunicat de presă.

Această decizie continuă linia urmată de forul european care are la bază hotărârea comitetului executiv UEFA de a nu disputa „niciun meci” din competiţiile europene în Israel „până la o nouă notificare din cauza situaţiei actuale de securitate”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele