Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Mikel Arteta, euforic după calificarea din Champions League: ”E magic!”

Champions League Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21522606/1/art.jpg

Arsenal Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut de FC Porto, scor 4-2, la loviturile de departajare.

Arsenal a marcat prin Troussard, în minutul 41, şi a egalat scorul din tur, când portughezii s-au impus, scor 1-0.

După 90 de minute, scorul a rămas acelaşi, iar meciul a intrat în prelungiri.

La finalul prelungirilor s-a trecut la loviturile de departajare.

Pentru Arsenal au transformat Odegaard, Havertz, Saka şi Rice.

La FC Porto au transformat Pepe, Grujic şi au ratat Wendell şi Galeno.Arsenal nu a mai ajuns în sferturi din 2010.

La finalul meciului, Arteta a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul lui Arsenal a părut fericit califucarea reuşită.  

”E magic!”

”E magic! Am avut un adversar greu. Am marcat un gol superb şi apoi am căutat al doilea. Nu a venit şi a trebuit să ajungem la penalty-uri. Acest club nu a mai reuşit calificarea în ultimii 14 ani, deci e foarte important pentru jucători. Atmosfera de azi nu am mai experimentat-o. Au fost foarte inteligenţi la penalty-uri.

Mereu încercăm să dăm totul. Altfel, nu mai eram lideri în Premier League. E prima oară şi pentru mine când fac ceva în UEFA Champions League. E încă devreme să ne gândim unde putem ajunge în competiţie. E evident că vrem mai mult. Acum, aşteptăm să vedem următorul adversar. Este un munte uriaş de urcat”, a declarat Mikel Arteta, citat de arsenal.com. 

Tragerea la sorţi pentru sferturi are loc vineri. În sferturi s-au mai calificat FC Barcelona, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City şi Paris Saint-Germain.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri