Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Ministrul Justiţiei e alături de Simona Halep. ”Prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20896811/1/predoiu-halep.jpg

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu a scris duminică, pe Facebook, că crede în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj şi că prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii. El îi urează succes acesteia, în acest ”meci”.

”Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmarit cariera şi comportamentul atât pe teren, cât şi în afara arenei. Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj. Prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii. Succes în acest „meci”, Simona Halep!”, a scris ministrul Justiţiei pe Facebook.

 
Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a fost suspendată temporar, sîmbătă, pentru dopaj, a anunţat Agenţia pentru Integritate în Tenis. Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele