Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Mişcare importantă făcută de Juventus pentru sezonul următor

Juventus Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21216034/1/juve.jpg

Clubul Juventus Torino a activat clauza de prelungire a contractului lui Wojciech Szczesny, informează L’Equipe. Noul contract este valabil până în iunie 2025.

Szczesny este legitimat la Juventus de şase ani. El a jucat în 216 meciuri, dintre care în 87 nu a primit gol.

El a câştigat cu Juventus Torino de trei ori campionatul Italiei, de două ori Cupa Italiei şi de două ori Supercupa Italiei.

  • 13 milioane de euro este cota de piaţă a lui Wojciech Szczesny, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Szczesny a apărat poarta primei reprezentative a Poloniei de 72 de ori. Portarul mai are în palmaresul său două FA Cup şi o Supercupă a Angliei în tricoul lui Arsenal.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele