Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool! Destinaţia surpinzătoare a egipteanului

Liverpool Publicat pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21064137/2/salah-mo.png

Mohamed Salah ar putea să o părăsească pe Liverpool în acestă vară. Egipteanul îşi doreşte o aventură la o nouă echipă şi e pregătit să facă acest pas.

Atacantul de 30 de ani vrea să plece de la Liverpool, considerând că a ajuns la ”finalul unui ciclu” cu formaţia în tricoul căruia a cucerit trofeul Champions League şi campionatul în Anglia. Salah ar fi atras de o mutare în Spania, la unul dintre coloşii Barcelona sau Real Madrid, dezvălui presa franceză

Salah abia ce a devenit cel mai bun marcator din istoria cormoranilor, când a înscris de două ori în meciul cu Manchester United, scor 7-0, şi a ajuns la 129 de goluri, devenind cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool în Premier League. L-a depăşit pe Robbie Fowler (128 de goluri).

Salah este încă foarte departe de golgheterul all-time al campionatului Angliei, Jimmy Greaves, care a marcat 357 de goluri. Alan Shearer este golgheterul din istoria Premier League (nume existent din 1992) cu 260 de goluri.

Mohamed Salah a intrat în Top 15 al acestui clasament.

Egipteanul de 30 de ani mai are contract cu Liverpool până în 2025 şi este cotat la 70 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele