Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte

Real Madrid Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21564960/1/profimedia-0866385993.jpg

Format la Real Madrid, Nacho se pregăteşte să plece. Potrivit Marca, fundaşul spaniol în vârstă de 34 de ani ar urma să părăsească clubul merengue la finalul sezonului, contractul său cu echipa sa expirând în iunie.

Lansat de José Mourinho în 2011, Nacho i-ar fi informat pe conducătorii săi despre decizia sa.

Actual căpitan al lui Real Madrid, Nacho nu ar avea de gând să joace în La Liga în sezonul următor. Apărătorul ar fi fost curtat în străinătate, în special de Inter Milano. În orice caz, conducerea madrilenilor va respecta decizia jucătorului lor, care a jucat deja 36 de meciuri în acest sezon.

De când a debutat în prima echipă, Nacho a câştigat 24 de trofee, inclusiv cinci titluri de campion. Real Madrid este încă în competiţie în acest sezon, după ce a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Manchester City, pentru a ajunge în semifinale. Nacho şi coechipierii săi, lideri în La Liga cu şapte meciuri rămase de disputat, vor înfrunta Bayern Munchen în următoarea rundă a competiţiei europene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele