Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Naţionala s-a antrenat în baza de pregătire a echipei Real Madrid înaintea amicalului contra Columbiei

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21535913/1/tricolorii.jpg

Echipa naţională a efectuat ultimul antrenament înainte de meciul cu Columbia, luni seară, la Ciudad Real Madrid, baza de pregătire din Valdebebas a echipei madrilene, anunţă frf.ro.

Baza de pregătire este aflată la 5 kilometri distanţă de hotelul unde sunt cazaţi tricolorii.

Meciul amical România - Columbia are loc, marţi, de la ora 21.30, pe arena echipei Atletico Madrid.

România urmează să dispute cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, marţi, de la 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

La finalul meciului cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a anunţat schimbările care vor avea loc în lotul României. Selecţionerul îi va titulariza în acest duel dificil pe Andrei Raţiu, fotbalistul lui Rayo Vallecano, şi pe Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid), titular în premieră pe stadionul clubului la care joacă.

Organizatorii au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri