Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

”Ne-au surprins cu acea agresivitate”. Marin Dună, despre prestaţiile oscilante de la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21425349/1/duna.jpg

FCU Craiova a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii.

Antrenorul ilfovenilor din acte, Marin Dună s-a declarat uimit de modul în care oltenii au abordat partida şi consideră că echipa sa merita un punct.

”Ne-a stricat seria de rezulate pozitive. Suntem dezamăgiţi. Prima repriză le-a aparţinut lor. Au avut acel gol. În rest, au avut puţine ocazii. Repriza a doua am dominat-o. Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. A fost un meci de uzură.

Ne-au surprins cu acea agresivitate. Acea fază nu anunţa mai nimic şi asta a fost istoria. Am schimbat şi sistemul. Am băgat tot ce am avut ofensiv. S-au apărat foarte bine. Nu a fost să fie.

Nu ne-am creat nici atât de multe ocazii ca în meciurile trecute. Meritam un punct”
, a spus Dună.

Echipa lui Giovanni Constantino este pe locul 10 în campionat, cu 24 de puncte, iar FC Voluntari ocupă poziţia a 11-a, cu acelaşi număr de puncte, 24.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele