Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

NEWS ALERT | După Ianis Stoica, Ioan Ovidiu Sabău mai pierde un jucător important

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21499423/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023.jpg

Ioan Ovidiu Sabău are o misiune tot mai dificilă la "U" Cluj în încercarea de a termina pe loc de play-off. După ce Ianis Stoica a dezertat şi a plecat la Hermannstadt, acum Bogdan Vătăjelu îşi face bagajele.

Ajuns în Ardeal în vară, de la Universitatea Craiova, Vătăjelu a ales să se despartă de "U" Cluj şi va ajunge în Kazakhstan, conform Digisport.

În vârstă de 30 de ani, fundaşul lateral a evoluat în 24 de partide, în toate competiţiile, pentru echipa antrenată de Sabău, reuşind o pasă decisivă. Înainte să ajungă la Cluj, Vătăjelu a mai fost legitimat la FCSB, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, Universitatea Craiova, Sparta Praga şi Jablonec.

700.000 de euro este cota fotbalistului care a strâns, din 2014 încoace, 3 selecţii în naţionala României. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele