Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând

NEWS ALERT | Radu Drăguşin, titular cu Fulham? Tehnicianul lui Tottenham a făcut anunţul

Stranieri Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21523068/1/profimedia-0855557920.jpg

Tottenham s-a impus duminică, scor 4-0, în faţa lui Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă.

După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven. Radu Drăguşin l-a înlocuit pe olandez şi a făcut-o excelent, Spurs reuşind să plece de pe terenul lui Villa fără gol primit.

Primul meci ca titular pentru Drăguşin?

Tottenham o va întâlni în etapa viitoare pe Fulham, în deplasare, sâmbătă, de la 19:30. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Tehnicianul lui Spurs a anunţat că sunt şanse foarte mici ca Micky can de Ven să îşi revină până la meciul cu Fulham şi că va afla perioada pentru care va lipsi spre sfârşitul săptămânii. În contextul acestei accidentări, Radu Drăguşin are şanse mari să înceapă meciul în primul 11 al londonezilor.

"Aşteptăm să mai primim informaţii. E puţin probabil să joace în weekend, dar nu credem că este o problemă majoră. Probabil vom mai primi informaţii până la finalul săptămâni, însă e puţin probabil să joace contra lui Fulham. Sperăm să nu lipsească mult după pauza internaţională", a spus Ange Postecoglou, pentru Sky Sports.

Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză întragă cu Aston Villa: "Mi-a fost dor să joc!"

După ce a jucat o repriză întreagă pentru Spurs, fanii londonezilor au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin. Suporterii sunt foarte încântaţi de achiziţia făcută de club. 

Radu Drăguşin a oferit şi câteva declaraţii după ce a jucat pentru londonezi. El este fericit că a jucat şi speră să primească şi mai multe şanse în viitor. 

"Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici.Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri.

Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă", a spus Radu Drăguşin, la finalul meciului cu Aston Villa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele