Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga

Fotbal Romania Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21576865/1/profimedia-0841660619.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Şumudică nu a preluat nicio echipă. Antrenorul recunoaşte că va antrena o echipă începând din această vară. 

Recent, jurnaliştii turci au anunţat că Marius Şumudică se pregăteşte să revină în Turcia din sezonul următor, dar nici acest lucru nu a fost confirmat. 

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

Marius Şumudică, ofertă de milioane din Superliga

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni de la Rapid, dar că are o ofertă din partea unei formaţii din Superliga, dar pe care momentan nu o ia în considerare. Conform Fanatik, „U” Cluj ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui Şumudică.

Ardelenii ar fi gata să îi ofere tehnicianului român un salariu imens pentru nivelul primei ligi din România. Totodată, acesta va primi libertate maximă şi va putea schimba întregul lot în funcţie de preferinţele sale. Emil Boc, primarul oraşului, îşi doreşte şi el ca Şumudică să ajungă pe „Cluj Arena”.

Marius Şumudică: „Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid”

„Există interesul unei echipe, dar deocamdată nu am luat-o în calcul. Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid, nu am avut discuţii cu absolut nimeni. Au antrenor, domnul Şucu a ieşit public şi a spus că Lobonţ este antrenorul Rapidului până la finalul campionatului.

Îi doresc baftă în continuare, să redreseze corabia, să facă rezultate în ultimele trei meciuri, să ia nişte puncte. Are viitorul lui, e cariera lui. Şi eu am fost antrenor la Rapid când am antrenat doar la Bistriţa.

Dar vreau să scoatem din calcul această ipoteză şi mă refer la Rapid. Nu am discutat cu nimeni de la Rapid, nu am niciun contact de acolo în momentul de faţă, nu m-a căutat Rapidul.

 

Eu nu caut Rapidul. Dacă Rapidul va avea nevoie de Şumudică, am văzut postarea unui prieten, numărul începe cu 0726, făcea haz de necaz. Ştiu unde să mă găsească. Dar acum nu se pune problema unei colaborări.” , a spus Marius Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele