Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

”Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru”. Giovanni Costantino, savuros, înainte de meciul cu Dinamo

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21479473/1/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024-2.jpg

FCU Craiova întâlneşte Dinamo, astăzi, de la ora 20:00. Partida se vede în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ambele formaţii au un început catostofal de 2024. Oltenii au pierdut cu Rapid, scor 4-3 şi cu Farul, scor 1-0. De cealaltă parte, "câinii" au acumulate şi ei două înfrângeri la limită: 1-2 cu Dinamo şi 1-0 cu Petrolul Ploieşti.

Antrenorul oltenilor, Giovanni Constantino a analizat partida şi a avut un discurs savuros cu privire la faptul că a învăţat foarte repede să vorbească limba română.

"Nu cunosc şituaţia de la Dinamo, este importantă situaţia noastră. Eu nu vorbesc despre situaţia lui Dinamo, nu este echipa mea. Este posibil să recuperăm, avem obiectivul să câştigăm partidele cu Dinamo şi Oţelul, dar nu este uşor. Ne aşteptăm la victorie, aşteptăm toţi suporterii noştri.

Cred că este respectul pentru România, pentru suporterii noştri şi club. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru. Este parte din respectul pentru România şi pentru preşedinte",
a explicat Constantino.

În clasament, FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a, cu 27 de puncte după 23 de partide, în vreme ce Dinamo se clasează pe locul 15, cu 16 puncte.

În partida din tur, FCU Craiova s-a impus în deplasare cu 0-1, graţie reuşitei lui Baeten din minutul 61, în vreme ce în Cupa României, duelul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru Dinamo a marcat Amzăr, în minutul 18, iar pentru olteni Bahassa, din penalti, în minutul 66.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri