Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

O nouă lovitură pentru Bayern! Titularul indiscutabil ”s-a rupt” şi nu va mai putea juca

Bayern Munchen Publicat pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21481987/1/profimedia-0828563615.jpg

O nouă lovitură pentru Bayern! Titularul indiscutabil ”s-a rupt” şi nu va mai putea juca

Atacantul Alphonso Davies a suferit o întindere de ligamente la genunchiul stâng, la meciul câştigat de Bayern Munchen, scor 3-1, cu Borussia Mönchengladbach, în campionatul Germaniei.

Deşi Bayern Munchen nu a precizat durata absenţei jucătorului, potrivit Bild, acesta va lipsi aproximativ trei săptămâni.

Davies este cel mai recent jucător care intră pe lista accidentaţilor la Bayern, pe care se mai află Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Dayot Upamecano şi Serge Gnabry.

Bayern Munchen l-a achiziţionat pe fundaşul francez Sacha Boey

Fundaşul francez Sacha Boey a semnat un contract cu Bayern Munchen, el fiind achiziţionat de la Galatasaray Istanbul.

Pentru fundaşul de 23 de ani, Bayern a plătit 30 de milioane de euro."Este un vis devenit realitate pentru mine", a declarat jucătorul.

Sacha Boey a semnat cu Bayern până în 2028.

El se va alătura compatrioţilor Dayot Upamecano, Kingsley Coman şi Mathys Tel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele