Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

”O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua”. Nicolae Dică se gândeşte serios la plecarea de la Mioveni

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21092123/1/petrolul-ploiesti-cs-mioveni-play-out-superliga-superbet-10-04-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

”Lupii galbeni” au trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

În contextul în care salvarea de la retrogradare pare tot mai greu de realizat, Nicolae Dică a dezvăluit că se gândeşte serios să demisioneze de la Mioveni.

”Nu ştiu, o să ajung acasă şi o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină şi să-şi dorească, iar jucătorii nu”
, a declarat vizibil afectat Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele