Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

OFICIAL | FC Botoşani se desparte de atacantul Virgile Pinson

FC Botoșani Publicat pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21459735/1/fc-botosani-fcsb-superliga-superbet-7-10-2023-1.jpg

FC Botoşani a anunţat încetarea, de comun acord, a raporturilor contractuale cu atacantul Virgile Pinson.

Pinson evolua de un sezon şi jumătate la FC Botoşani, perioadă în care a bifat 40 de meciuri, marcând un gol şi oferind un assist.

De-a lungul carierei, Pinson a mai jucat la Lokomotiv Sofia (Liga 1 Bulgaria), Quevilly Rouen (Liga 2 - Franta), Stade Reims (Liga 1 - Franta) si Antalyaspor U21.

Înlocuitorul lui Virgile Pinson la FC Botoşani

FC Botoşani a anunţat că a obţinut serviciile atacantului Juan Cruz Kaprof.

“FC Botoşani nu renunţă la luptă! Aşa cum a anunţat zilele trecute, finanţatorul Valeriu Iftime, face toate eforturile pentru ca echipa noastră să evolueze şi în sezonul următor în Superliga României.

Şi tocmai de aceea continuăm campania de transferuri şi întărim un compartiment extrem de important pentru reuşita echipei în cea de-a doua parte a actualului sezon. Cel mai nou transfer bifat de către FC Botoşani este cel al atacantului Juan Cruz Kaprof”, a notat gruparea botoşăneană pe Facebook.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este crescut de River Plate, club pe care l-a părăsit în 2018, când a semnat cu Atletico Tucuman. Ultima echipă pentru care Juan Cruz Kaprof a evoluat este Sarmiento Junin, din prima ligă argentiniană, grupare de care atacantul s-a despărţit în această iarnă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele