Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

OFICIAL | Grigore Turda a semnat cu FC Voluntari! Fundaşul a fost adus de la FC Argeş

FC Voluntari Publicat pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21461743/2/turda-1.jpg

Cluburile FC Voluntari şi FC Argeş au ajuns la un acord în privinţa transferului definitiv al jucătorului Grigore Turda.

Grigore Turda, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani şi jumătate cu formaţia ilfoveană, este un fundaş central , în vârstă de 26 de ani.

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, el a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Armătura Zalău, Pandurii Târgu-Jiu şi FC Argeş ,alături de formaţia piteşteană bifând peste 80 de prezenţe în Superliga.

Grigore Turda va purta numărul 26 pe echipamentul de joc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele