Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

OFICIAL | Jorginho a fost transferat la Arsenal de la Chelsea

Arsenal Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21000885/1/jorginho.jpg

Gruparea Arsenal Londra a anunţat, marţi seară, transferul mijlocaşului italian Jorginho, de la Chelsea Londra. Potrivit presei engleze, suma de transfer ar fi de 12 milioane de lire sterline.

Jucătorul de 31 de ani a venit la Chelsea de la Napoli în 2014 şi se afla în ultimele şase luni de contract pe Stamford Bridge.

El s-a angajat cu Arsenal pe 18 luni, cu opţiune pentru încă un an.

La Arsenal, el va evolua cu numărul 20.

Jorginho a marcat 29 de goluri în 213 apariţii pentru Chelsea, câştigând Liga Campionilor, Liga Europa, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Mijlocaşul s-a născut în Brazilia, dar s-a mutat în Italia la vârsta de 15 ani şi a optat pentru a juca pentru azzurri la nivel internaţional.

El are 46 de selecţii în naţionala Italiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele