Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

OFICIAL | Lovitură pe piaţa de mercato! Andres Dumitrescu s-a întors în Superliga

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21478140/1/dumitrescu.jpg

Andres Dumitrescu a plecat în septembrie 2023 la Slavia Praga, în schimbul sumei de un milion de euro.

Internaţionalul român nu a reuşit să se impună la formaţia din capitala Cehiei, unde a bifat numai 8 meciuri în acest sezon.

Dumitrescu a revenit în Superliga şi a fost prezentat de Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie ce l-a lansat în fotbalul mare.

Fundaşul a semnat un acord sub formă de împrumut, până în vara acestui an.

”Andres Dumitrescu s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a făcut parte din lotul echipei Slavia Praga. Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, fundaşul, în vârstă de 22 de ani, va evolua la echipa noastră, sub formă de împrumut, până la 21 iunie 2024”, este comunicatul covăsnenilor.

Dumitrescu a mai jucat pentru Sepsi în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Andres Dumitrescu, potrivit celor de la Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele