Ultima oră
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali

Olimpiu Moruţan, la un pas de a fi exclus pe o perioadă nelimitată din lotul lui Galatasaray

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 23 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20613852/1/mo.jpg

Olimpiu Moruţan trece prin momente dificile la Galatasaray. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 22 de ani nu mai este dorit în lot de către antrenorul Domenec Torrent, potrivit presei din Turcia.

Victoria cu 3-2 înregistrată pe terenul lui Goztepe l-a făcut pe tehnicianul spaniol să fie mai vocal în exprimarea dorinţelor sale faţă de conducerea ”Cim Bom Bom”.

Domenec Torrent le-a comunicat şefilor lui Galatasaray că vrea să îi excludă din lot pe Olimpiu Moruţan, Arda Turan (mijlocaş, 35 de ani) şi Alpaslan Ozturk (fundaş central, 28 de ani) pentru o perioadă nelimitată.

Potrivit publicaţiei Sabah, Torrent a explicat despre Olimpiu Moruţan că nu este suficient de serios la antrenamente. Referitor la Ozturk a fost nemulţumit de problemele sale de disciplină, în timp ce Turan l-a deranjat pe iberic cu viaţa sa extrasportivă, care influenţează negativ echipa.

Preşedintele Burak Elmas i-a respins cererea antrenorului iberic, motivând că, la doar şase puncte de retrogradare, Galatasaray nu îşi permite o măsură atât de drastică. Dacă etapa următoare Galata se va impune pe teren propriu cu Rizespor, Elmas va fi de acord cu solicitarea lui Torrent.

Trei goluri şi trei pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în actualul sezon din Super Lig, în 21 de apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele